Kwiecieñ 03, 2025, 01:16:13
Witamy,
Go¶æ
.
Zaloguj siê
lub
zarejestruj
.
1 Godzina
1 Dzieñ
1 Tydzieñ
1 Miesi±c
Zawsze
Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci
:
Aby odpowiadaæ na / zak³adaæ tematy zarejestruj siê.
Ksiêgi Klanu
KSIÊGA GROMU
Zostañ najemnikiem !
S³up ochotników
Tamakin
Strony: [
1
]
Do do³u
« poprzedni
nastêpny »
Drukuj
Autor
W±tek: Tamakin (Przeczytany 1853 razy)
Tempin
Go¶æ
Tamakin
«
:
Czerwiec 30, 2011, 22:35:08 »
[Pada gêsty deszcz. Do obozu wchodzi m³ody ch³opak, w zbroi o dwa rozmiary za du¿ej,wygl±da jakby wyra¼nie czego¶ szuka³]
-Patrzcie go! To nie przedszkole smarkaczu. Zje¿d¿aj st±d!
Rozlega siê chrapliwy krzyk od najemnika siedz±cego za s³upem og³oszeniowym]
Najemnik ewidentnie zdenerwowany brakiem reakcji m³odzika, zabiera z ziemii kawa³ek drewnianego dr±ga i rusza w jego stronê. Ju¿ chce szturchn±æ w przewieszona tarczê na plecach ch³opaka, gdy tu na jego drodze ukazuje siê dziwny stwór, ni to pantera,ani ¿aden z podobnych stworzeñ zamieszkuj±cych te okolicê
-Lepiej go niedenerwowaæ, ma dziwne poczucie chumoru-
Zwraca siê do najemnika, poczym zawiesza skrawek pogniecionego pergaminu o mianowitej tre¶ci;
1.Imiê : Tamakin
2.Nazwisko : nieistotne
3.Umiejêtno¶ci; Bra³em nauki w miejscowej szkole zo³nierzy, jako tarczownik. Niestety usuniêto mnie za stosowanie czarnej magii
4.Wiek : 25 , samotnik
7.Przebyte choroby : nic mi otym niewiadomo
8.Status spo³eczny : ludzie nie przepadaj± za u¿ytkownikami czarej magii, tak¿e niewchodzimy sobie w drogê
«
Ostatnia zmiana: Lipiec 12, 2011, 15:05:01 wys³ane przez Rukyan
»
Regarin
Najemnik
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 16
Odp: Tempin
«
Odpowiedz #1 :
Czerwiec 30, 2011, 23:40:04 »
Przechodz±c obok s³upa ochotników, Regarin us³ysza³ krótka wymianê zdañ miêdzy m³odzieñcem a najemnikiem. Zaciekawiony dalszym przebiegiem wypadków ruszy³ w tamtym kierunku jednak¿e to co zobaczy³ wymaga³o nagany.
-Ej, m³odzieñcze nie szar¿uj tak. Chcesz napytaæ sobie wrogów jeszcze zanim wszed³e¶ w szeregi najemników? –
Za¶mia³ siê krótko.
– Co ja to mia³em… Ahh tak, jak dla mnie to nadajesz na jednego z nas, te¿ taki by³em na pocz±tku nie opierzony, odwa¿ny ale powiem ci jedno przy Zimnym nawet najtwardsi miêkn±. Tak… -
rzek³ w zamy¶leniu.
–
Nawet w¶ród swoich budzi grozê. Ale ja znowu nie o tym… Tak wiec jak ju¿ mówi³em nadajesz siê i to na pewno nie mniej ni¿ ta ¶lepa elfka. Widzia³ to kto ¿eby w szeregi najemników ¶lepca przyjmowaæ. Jako ¿yje tako nigdym nie widzia³ czego¶ równie dziwnego. Gada³em o tym z Merlonem ale nie chcia³ s³uchaæ. Ehh… coraz wiêcej dziwaków w tym naszym obozie i wcale mi siê to nie podoba. Ale ty wygl±dasz na normalnego… takkk no a wiêc tedy… no jak ju¿ cie przyjm± to zajrzyj tam do Pijackiej groty pogadamy popijemy… Zreszta co ja ci tu bêdê przyjdziesz zobaczysz. Aha i pogadam z Merlonem, mam nadzieje ze mu siê ju¿ ca³kiem nie po przewraca³o i znajdzie miejsce w obozie dla porz±dnych ludzi. –
Za¶mia³ siê ochryple. Klepn± na odchodne m³odzieñca w ramie i odszed³ zawieszaj±c przez chwile wzrok na ³ataj±cym stworze i mrucz±c co¶ do siebie.
Melron
Tamin
Trójca Gromu
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 39
Melron - karta postaci
Melron Geas zwany Wichrem
Odp: Tempin
«
Odpowiedz #2 :
Lipiec 01, 2011, 04:45:08 »
Niestety dane mi by³o s³yszeæ jak rozmawiali¶cie. Regarinie proszê wpadnij do mnie je¶li znajdziesz chwilê, przedyskutujemy to i owo, oczywi¶cie na spokojnie i po przyjacielsku.
Co do Ciebie Tempinie widaæ jeste¶ odwa¿ny, ale i trochê nieociosany jak mówi³ mój przedmówca, ale nie mniej nadajesz siê. I nawet ¶miem twierdziæ, ¿e wygl±dasz obiecuj±co. W koñcu poradzi³e¶ sobie z naszym " Narwañcem". Id¼ wiêc czym prêdzej do Arrrtu £amiszczêki, on ju¿ sobie z Tob± poradzi.
[Elf wskaza³ palcem pomost schlanego trupa.]
Lekcja u¿ywania forum - 1
Lekcja u¿ywania forum - 2
Strony: [
1
]
Do góry
Drukuj
« poprzedni
nastêpny »
Ksiêgi Klanu
KSIÊGA GROMU