Ksiêgi Klanu
Kwiecieñ 03, 2025, 01:25:59 *
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.
Aktualno¶ci: Bez konta ani rusz!

Strona g³ównaPomocSzukajKalendarzZaloguj siêRejestracja

Strony: [1]   Do do³u
Drukuj

Autor W±tek: Vandrael  (Przeczytany 1456 razy)
Vandrael
Skryba

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 30

« : Lipiec 10, 2011, 21:16:30 »

Podszed³szy cicho do s³upa, zmierzywszy go jednym spojrzeniem zdecydowanym ruchem przypi±³ na nim kawa³ek bia³ego pergaminu z widniej±cym eleganckim pismem.

Imiê : Vandrael.

Nazwisko : Eniels.

Umiejêtno¶ci : Walka rapierem, p³ywanie, tropienie, ³owienie, umiejêtno¶ci dyplomatyczne, rekrutowanie, zarz±dzanie, handlowanie.

Przebyte choroby : Przeziêbienie.

Status spo³eczny : Szlachcic oraz by³y zarz±dca w domu uciech "Madame Rosteen". By³y pirat z za³ogi "Bia³ego Szkwa³u". Obecnie w stanie kawalerskim.

Krótki opis persony :Z natury jestem osob± leniwa i zaczepn±, lubuje siê w dobrej rozrywce i zabawie. Z chêci± przesiaduje przy winie, zabawiaj±c kobiety. Kocham muzykê, czêsto bywam do¶æ marudny. Kiedy trzeba jestem rozwa¿ny i powa¿ne sytuacje staram siê ³agodziæ dowcipem.

Czasem cz³owiek s±dzi, ¿e ujrza³ ju¿ dno studni ludzkiej g³upoty, ale spotyka kogo¶, dziêki komu dowiadujê siê, ¿e ta studnia nie ma jednak dna.

Melron
Tamin
Trójca Gromu

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 39

Melron - karta postaci

Melron Geas zwany Wichrem

« Odpowiedz #1 : Lipiec 10, 2011, 21:29:50 »

[Przechadzaj±c siê obok s³upa zobaczy³ now± kartkê.]

Widzê ¿e tak jak ja jeste¶ wielbicielem kobiet. Widzê te¿ ¿e nie boisz siê pracy. Mamy tu dla Ciebie miejsce.
A i jeszcze jedno je¶li nie masz nic do roboty to ¶mia³o mo¿esz siê leniæ. Jednak je¶li otrzymasz zlecenie, ma byæ wykonane jak nale¿y.
Zanim zwiedzisz obóz udaj siê do Arrtu £amiszczêki i przeka¿ mu w czym chcesz siê szkoliæ.

Strony: [1]   Do góry
Drukuj

Skocz do:  

Nostalgia Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Sitemap
Burza - Klan Lineage ][
MySQL | PHP | XHTML | CSS

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

forumpolskiejzabawy svcraft polskiekoleje animeozywiolach psrlrpg