Księgi Klanu
Kwiecień 05, 2025, 20:21:03 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Aktualności: Zapoznaj siĂŞ z KsiĂŞgÂą Gromu i dowiedz siĂŞ jak zostaĂŚ jednym z nas!

Strona głównaPomocSzukajKalendarzZaloguj sięRejestracja

Strony: [1]   Do dołu
Drukuj

Autor Wątek: Tevar  (Przeczytany 1468 razy)
SzRaPnEL
Gość
Ť : Lipiec 07, 2011, 13:41:14 ť

[Wœlizgn¹³ siê do obozu nie zauwa¿ony. Zza nadbrzeznego g³azu, bystym okiem zmierzy³ osobników przy obozie. Pili coœ mocnego. Uœmiechn¹³ siê, wyszed³ zza g³azu i rzuci³:]

- Witajcie Panowie! Widzê, ¿e radujecie siê darami Valdarii. Chêtnie siê przy³¹czê.

[Jeden z biesiadników zaszokowany nag³ym pojawieniem siê Tevar'a gwa³townie wsta³, wytrysn¹³ trunkiem z ust i spyta³]

- Kim jesteÂś, co tu robisz?

- Spokojnie, nie szukam zwady, wrĂŞcz przeciwnie. Mam na imiĂŞ Tevar i poszukuje sÂłynnego oddziaÂłu Burza. PragnĂŞ wstÂąpiĂŚ w ich szeregi.

[ Potê¿nie zbudowany, wiekowy jegomoœÌ powoli podniós³ swoje cia³o i rzek³]

- DobrzeÂś trafiÂł, bo toÂśmy my - wypluÂł kurz z ust i dodaÂł - weÂź mi tu chÂłopakĂłw nie strasz podchodami i jak inni najemnicy zapisz siĂŞ na sÂłupie.

- Wybaczcie, w mojej profesji muszĂŞ byĂŚ ostroÂżny. Zatem zaraz wrĂłcĂŞ tylko sprawĂŞ ze sÂłupem zaÂłatwiĂŞ.

[PodszedÂł do sÂłupa najeÂżonego podaniami i pineskami.]

- Pineski? Sk¹d ja mam wzi¹Ì pineskê?!

[D³ugo nie myœl¹c, uœmiechn¹³ siê do siebie i b³yskawicznym ruchem przybi³ swoje podanie sztyletem do s³upa. Sztylet drga³ wbity w s³up, a Tevar raz jeszcze sprawdzi³ swoje dane:]

1.ImiĂŞ : Tevar
2.Nazwisko : Arrydan
3.UmiejĂŞtnoÂści g³ówne  :  szybki chĂłd, skradanie, walka w pó³ dystansie i zwarciu, odwrĂłcenie uwagi.
4.UmiejĂŞtnoÂści specjalne : zaprawiony w bojach, otwieranie zamkĂłw, uniki ciosĂłw, zwiadowca.
5.Umiejêtnoœci poboczne : niewra¿liwoœÌ na kaca, porywczoœÌ, lojalnoœÌ, zdolnoœci graficzne.
6.Wiek : 26
7. Przebyte choroby: Brak
8. Status SpoÂłeczny: UczeĂą gildii wojownikĂłw na Wyspie RozmĂłw.

[DodaÂł:]

- Zgadza siĂŞ.

[OdszedÂł od sÂłupa i z uÂśmiechem na twarzy wrĂłciÂł do Starego i jego ekipy. PoczĂŞli razem piĂŚ, ÂżartowaĂŚ i tak minĂŞÂła im ta ciepÂła, nadmorska noc.]
Ť Ostatnia zmiana: Lipiec 07, 2011, 14:34:34 wysłane przez Rukyan ť Zapisane

Rukyan
TrĂłjca Gromu
Skryba

Ivardo / Rukyan

Ť Odpowiedz #1 : Lipiec 07, 2011, 15:08:33 ť

[Stary pokrêci³ g³ow¹ i mrukn¹³ ]

Dobro, nodosz siem.  IdÂź teroz na Pomost Schlanego Trupa i porozmawiaj z Arrrtu ÂŁamiszczĂŞkÂą, zapywno mo do Cibie interes.

Ivardo Bladolicy : "Jakem tutej stoimy, tako do koĂącĂłw lini Âżycio walczyĂŚ bĂŞdziem. KrwiÂą i nienawiÂściÂą naznaczone nase Âżywoty ostaÂły, Burza woÂłaĂŚ nos bedom, bo uderzomy jak grom z josnego sklepienio! Od tygo czasu kto zechce poleÂź ze mnÂą moÂże, zamierzom poprowadziĂŚ grupe nojemnikĂłw co takich kierwisynĂłw tympiĂŚ bedom! Powiadom wom, Âże Burza idzie, a gromĂłw niesie a niesie. "

Strony: [1]   Do góry
Drukuj

Skocz do:  

Nostalgia Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Sitemap
Burza - Klan Lineage ][
MySQL | PHP | XHTML | CSS

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

polskiekoleje forumpolskiejzabawy sdzpolskirpg bestiariusz articz