Ksiêgi Klanu
Kwiecieñ 03, 2025, 01:15:18 *
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.
Aktualno¶ci: Aby widzieæ wszystkie dzia³y wymagana jest ranga "Najemnik ¦wie¿ak"!

Strona g³ównaPomocSzukajKalendarzZaloguj siêRejestracja

Strony: [1]   Do do³u
Drukuj

Autor W±tek: Tevar  (Przeczytany 1464 razy)
SzRaPnEL
Go¶æ
« : Lipiec 07, 2011, 13:41:14 »

[W¶lizgn±³ siê do obozu nie zauwa¿ony. Zza nadbrzeznego g³azu, bystym okiem zmierzy³ osobników przy obozie. Pili co¶ mocnego. U¶miechn±³ siê, wyszed³ zza g³azu i rzuci³:]

- Witajcie Panowie! Widzê, ¿e radujecie siê darami Valdarii. Chêtnie siê przy³±czê.

[Jeden z biesiadników zaszokowany nag³ym pojawieniem siê Tevar'a gwa³townie wsta³, wytrysn±³ trunkiem z ust i spyta³]

- Kim jeste¶, co tu robisz?

- Spokojnie, nie szukam zwady, wrêcz przeciwnie. Mam na imiê Tevar i poszukuje s³ynnego oddzia³u Burza. Pragnê wst±piæ w ich szeregi.

[ Potê¿nie zbudowany, wiekowy jegomo¶æ powoli podniós³ swoje cia³o i rzek³]

- Dobrze¶ trafi³, bo to¶my my - wyplu³ kurz z ust i doda³ - we¼ mi tu ch³opaków nie strasz podchodami i jak inni najemnicy zapisz siê na s³upie.

- Wybaczcie, w mojej profesji muszê byæ ostro¿ny. Zatem zaraz wrócê tylko sprawê ze s³upem za³atwiê.

[Podszed³ do s³upa naje¿onego podaniami i pineskami.]

- Pineski? Sk±d ja mam wzi±æ pineskê?!

[D³ugo nie my¶l±c, u¶miechn±³ siê do siebie i b³yskawicznym ruchem przybi³ swoje podanie sztyletem do s³upa. Sztylet drga³ wbity w s³up, a Tevar raz jeszcze sprawdzi³ swoje dane:]

1.Imiê : Tevar
2.Nazwisko : Arrydan
3.Umiejêtno¶ci g³ówne  :  szybki chód, skradanie, walka w pó³ dystansie i zwarciu, odwrócenie uwagi.
4.Umiejêtno¶ci specjalne : zaprawiony w bojach, otwieranie zamków, uniki ciosów, zwiadowca.
5.Umiejêtno¶ci poboczne : niewra¿liwo¶æ na kaca, porywczo¶æ, lojalno¶æ, zdolno¶ci graficzne.
6.Wiek : 26
7. Przebyte choroby: Brak
8. Status Spo³eczny: Uczeñ gildii wojowników na Wyspie Rozmów.

[Doda³:]

- Zgadza siê.

[Odszed³ od s³upa i z u¶miechem na twarzy wróci³ do Starego i jego ekipy. Poczêli razem piæ, ¿artowaæ i tak minê³a im ta ciep³a, nadmorska noc.]
« Ostatnia zmiana: Lipiec 07, 2011, 14:34:34 wys³ane przez Rukyan » Zapisane

Rukyan
Trójca Gromu
Skryba

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 141

Ivardo / Rukyan

« Odpowiedz #1 : Lipiec 07, 2011, 15:08:33 »

[Stary pokrêci³ g³ow± i mrukn±³ ]

Dobro, nodosz siem.  Id¼ teroz na Pomost Schlanego Trupa i porozmawiaj z Arrrtu £amiszczêk±, zapywno mo do Cibie interes.

Ivardo Bladolicy : "Jakem tutej stoimy, tako do koñców lini ¿ycio walczyæ bêdziem. Krwi± i nienawi¶ci± naznaczone nase ¿ywoty osta³y, Burza wo³aæ nos bedom, bo uderzomy jak grom z josnego sklepienio! Od tygo czasu kto zechce pole¼ ze mn± mo¿e, zamierzom poprowadziæ grupe nojemników co takich kierwisynów tympiæ bedom! Powiadom wom, ¿e Burza idzie, a gromów niesie a niesie. "

Strony: [1]   Do góry
Drukuj

Skocz do:  

Nostalgia Theme by husmen73 & Masterhan Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Sitemap
Burza - Klan Lineage ][
MySQL | PHP | XHTML | CSS

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

articz animeozywiolach sdzpolskirpg svcraft bestiariusz